Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[30.01.2013] Real Madryt - Barcelona

Promowane odpowiedzi

Rynek: Real Madryt - Barcelona 
---------------------------------------------------------------
Moja propozycja: BACK Barcelona

Obecny kurs: 2.42
Uzasadnienie: Głównie to analiza fundamentalna, ponieważ rynki jeszcze sie nie ukształtowały. 

Sam kurs, spowoduje że gamblerzy go zepchną w dół, do tego dochodzą braki kadrowe w realu.

Osłabienia Realu: 

ramos centrao i di maryja za kartki

casillas i pepe kontuzje

C. Ronaldo ma problemy z kostką i jego występ nie pewny.

Barca meczu nie odpuszcza, ponieważ: to Gran Derbi,  po za tym jak będzie rewanż to już będą mecze ligi mistrzów, a po 3 będą chcieli wykorzystać osłabienia realu. 

Odnośnik do posta

A po cztery Barca gra na wyjeździe, a to wpływa na kurs.

Kontuzje oczywiście plus, pozycje w tabelach, statystyki itd, ale tak jak pisałeś to Gran Derbi.

Trzymam kciuki by kurs spadł... Na moje to tak 50%-50%

Odnośnik do posta

CR7 zagra.

@Greener,

Jak to jest z tymi wyjazdami?

Kurs na gosci jest zawsze trochę wyższy niż jakby byli gospodarzami. Goscie nie mają tego 13stego zawodnika :) To chyba żadne odkrycie - nawet jako szczeniak jak grałem u buka to to wiedziałem. Trudno jest mi oszacować o ile % ale, jak zacznę budowac bazę wiedzy to pewno będę wiedział dokładniej :)

Odnośnik do posta

Heh, no tak. Jednak jak ktoś jest dobry to nie ma różnicy czy gra na wyjeździe czy w domu...

Jak na razie spadek o 4 ticki, dzięki.

Heh, no tak. Jednak jak ktoś jest dobry to nie ma różnicy czy gra na wyjeździe czy w domu...

Jak na razie spadek o 4 ticki, dzięki.

Odnośnik do posta

Ważna inforamcja:

Cristiano Ronaldo może nie wystąpić w pierwszym meczu półfinałowym Pucharu Króla przeciwko Barcelonie. Były zawodnik Manchesteru United nabawił się kontuzji kostki

Pucharowe Gran Derbi już w środę i sztab medyczny prawdopodobnie nie będzie chciał pogłębienia się urazu Portugalczyka przed meczami Ligi Mistrzów z Manchesterem United.

Cristiano Ronaldo został zmieniony w spotkaniu z Getafe tuż po strzeleniu hat-tricka. Na jego kostce można było dostrzec opuchliznę, która mimo okładu z lodu nie zniknęła.

Na chwilę obecną kursy wyglądaja tak:

post-84-0-80201100-1359419651_thumb.jpg

Odnośnik do posta