Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Odsprzedam dożywotnią licencję Geekstoy'a - 100f

Promowane odpowiedzi

Witam,- w zamian za przetłumaczenie GeeksToya na język polski otrzymałem lifetme licencję na ów program. Jakoż iż moje konto jest już doładowane,- z chęcią ją odsprzedam. Aktualnie Geekstoy nie oferuje takowej opcji zakupu licencji i nie ma pewności czy udostępni ją ponownie. Cena u Geeka- 120 funtów, ja oferuję ją za 100f.

Jak będzie przebiegała transakcja? Po ówczesnym kontakcie,- wysyłam dane do konta moneybookers, po zaksięgowaniu pieniążków piszę do Geeka jakie konto zasilić. Tego samego dnia cieszycie się dożywotnią licencją :)

W razie jakichkolwiek pytań,- proszę o pw, pozdrawiam

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.