Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[19-05-2013] WBA - Manchester United

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO
Moja propozycja: Back Manchester 
Obecny kurs: 1.85
Link do rynku na stronie betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.109404541&exp=e

Miałem już iść spać, ale przeglądajac ofertę na niedzielę natrafiłem na moim zdaniem bardzo niedoszacowany rynek

Uzasadnienie: Spadku na United upatruje w kilku przesłankach:

-słaba forma WBA

- duże osłabienia WBA  http://www.transfermarkt.de/en/west-bromwich-albion/ausfall/verein_984.html

-Ostatni 1500 mecz Sir Alexa raczej działa na wyobraźnie gamblerów, którzy nie małe sumy postawią na united

Odnośnik do posta

Zrobilem kolejne zdjecia, by pokazac jak latwo mozna manipulowac rynkiem z pustymi koszykami.

O godzinie 9.46 inwestujac zaledwie 700 €, ktos zrzucil kurs z 2,00 na 1,88.

post-4254-0-25839200-1368950195_thumb.pn

post-4254-0-20036500-1368950202_thumb.pn

Odnośnik do posta

Bardzo systematycznie pojawia sie i jest wchlaniane przez rynek to 4k.

Niewykluczone, a raczej bardzo prawdopodobne, ze to ktorys z bukow kombinuje, by mozna bylo handlowac  tym rynkiem przez caly dzien. Oczywiste jest, ze gamblerzy budujac dzisiaj swoje kombi i widzac od rana Manchester ponizej 1,80 , raczej szukali by innych rozwiazan,............a w ten sposob kurs pozostaje atrakcyjny dla gamblerow, ktorzy i tak w tych swoich kombi.............czegos nie trafia.

post-4254-0-13824800-1368957614_thumb.pn

Odnośnik do posta

Chyba Sir Alex chce, żeby wszyscy weszli inplay i sam podbija kurs.

A na poważnie to najgorszy rynek w mojej historii, byłem pewny ze kurs 1,85 to spore value. :banghead:

Odnośnik do posta

Rynek opuscilem w 8 minucie przy stanie 0-1, a szkoda, bo po minucie bylo juz 0-2.

JAK MOZNA LUDZIOM TAKI KIT SPRZEDAWAC !!!!!  / 2,16 /

NIBY DLACZEGO MIALBY DZISIAJ AKURAT MANCHESTER  NIE WYGRAC.

DZISIEJSZY MECZ TO DLA NICH WAZNIEJSZE WYDARZENIE OD WIELU INNYCH SPOTKAN,

...........I  CO TO ZA PRZECIWNIK !!!!!!!!!

Nie ciesze sie z tych pieniedzy, ciesze sie z tego, ze jeszcze raz podtwierdzilo sie jakie znaczenie ma VALUE,

a Manchester w tym meczu po 2,16, to rekord swiata,......i nie wazne czy grasz za 5 € czy za 500 €,..... grasz za tyle na ile Cie stac, by nie mialo to zadnego wplywu na Twoje samopoczucie.

VALUE, VALUE i jeszcze raz VALUE !!!!!!

Pozdrawiam wszystkich,ktorzy to czytaja i samych udanych transakcji zycze.

post-4254-0-21642600-1368977631_thumb.pn

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

bukmacherzy po dzisiejszym meczu powinni pomnik Sir Alexowi postawić tak ich ozłocił ;p

ja mysle, ze wiekszosc z nich systematycznie sklada mu holdy i podnieca sie widzac jego zdjecie,......nawiasem mowiac FURA GOSCIA, jeden

z najwiekszych magikow na swiecie,.......patrzysz na niego i zastanawiasz sie jak to mozliwe, przeciez wszystko obserwowalem..........

Odnośnik do posta